Top CTA Our Platforms

Vereenvoudig uw handelservaring met onze unieke platforms

User-friendly trading platforms

Gebruiksvriendelijke handelsplatforms

Moderne CFD-beleggers hebben platforms nodig die van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk zijn - en die verdienen ze ook.

Met dit in gedachten heeft Vestle exclusieve, op maat gemaakte platforms gecreëerd die speciaal zijn ontworpen om u te helpen investeren in een breed aanbod van CFD-instrumenten, wanneer u maar wilt.

De afspraak is eenvoudig: wij zorgen voor de platforms zodat u kunt zorgen voor het handelen.


FXnet

Ons webhandelsplatform

Bij Vestle nemen we geen genoegen met een standaard webplatform. Ons Fxnet is een op maat gemaakt platform dat is ontwikkeld en aangepast aan iedere vraag of ieder commentaar dat we kregen van een klant. Ons hele begrip van de behoeftes van onze cliënten komt bij u vandaan, onze cliënten. Het Fxnet kan helemaal op maat worden gemaakt om te voldoen aan specifieke behoeftes, kan meerdere instrumenten en hulpmiddelen tonen en is zeer gebruiksvriendelijk.

  • Een eenvoudige, gebruikvriendelijke interface
  • Keuze uit meer dan 800 instrumenten om in te handelen
  • Grafieken, marktsentimenten, signalen en meer instrumenten die helpen bij het beslissen

Vestle app

Ons mobiele platform

In ons tijdperk is alles mobiel. U leest dit waarschijnlijk op uw mobieltje. Uw handelsplatform moet gelijke tred houden met u. Toegankelijk en efficiënt werkt de Vestle app op meerdere mobiele apparaten en het is gratis beschikbaar via de App Store en Google Play.

  • Neem snel posities in en houd ze constant in de gaten
  • Volledige toegang tot uw balansen, kapitaal en margegegevens
  • Executiehulpmiddelen zoals de nieuwe Swipe-to-Close

Onthoud: Wij zijn er voor u, bij ieder stap

Het Vestle handelsplatform biedt vele instrumenten die nieuwe cliënten kunnen helpen zich vertrouwd te maken met en te informeren over de verschillende mogelijkheden. Maar we menen ook dat geen enkele technologie, hoe geavanceerd ook, compleet is zonder menselijke input. U hoeft niet met robots te praten. Onze klantenservice is altijd beschikbaar via e-mail, chat of telefoon. Neem eenvoudig contact op