Top CTA Crypto Hub

Beleggen in cryptovaluta CFDs

Beleggingsoverzicht cryptovaluta

Een paar jaar geleden had vrijwel niemand enig benul waar je het over had als je praatte over virtuele munten of blockchains. Maar sinds kort lijkt het wel of iedereen discussieert over cryptovaluta, hun koersen en hun toekomst.
 
Vrijwel onbeïnvloed door regeringen en centrale banken, bieden crypto's een nieuwe manier om te betalen voor diensten en ze fungeren ook als nieuw verhandelbaar instrument. Ze scheppen zowel nieuwe mogelijkheden als nieuwe risico's in de online beleggingsarena en net zoals veel andere instrumenten, kan er bij Vestle ook in belegd worden in de vorm van CFDs.

Beleggen in cryptos in de vorm van CFDs

Vestle stelt u in staat te beleggen in een breed scala aan cryptovaluta in de vorm van CFDs. U kunt handelen via uw pc of onze mobiele app downloaden en handelen via uw smartphone of tablet. Ons handelsplatform is uitgerust met geavanceerde instrumenten om uw gemak te dienen en u wordt uitgenodigd om deel te hebben aan een veelheid van educatieve middelen en zo uw kennis uit te breiden.
 
Bij Vestle kunt u beleggen in verschillende crypto CFDs, zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Ripple, tegen de euro, de US dollar of de Japanse yen. U kunt zich concentreren op één of meerdere cryptovaluta of u kunt ervoor kiezen uw portefeuille te diversifiëren door te beleggen in verschillende instrumenten van onze selectie van honderden CFDs.

Beleggingsoverzicht cryptovaluta

Instrument Verkoop Koop Verandering
Instrument Verkoop Koop Verandering
Instrument Verkoop Koop Verandering
Instrument Verkoop Koop Verandering
Instrument Verkoop Koop Verandering
Instrument Verkoop Koop Verandering
Instrument Verkoop Koop Verandering

Short beleggen versus long beleggen

Bij Vestle kunt u beleggen wanneer u denkt dat de koers van een bepaalde crypto zal stijgen of dalen. Als u belegt in CFDs, bent u in staat om te handelen in iedere richting, omhoog of onlaag, aldus mogelijk profiterend van prijsdalingen en - stijgingen. Denkt u dat de prijs zal stijgen? Open een 'Koop' positie. Denkt u dat hij zal dalen? Open een 'Verkoop' positie.

Een cryptovaluta CFD transactie openen bij Vestle

Onze handelsplatforms zijn het neusje van de zalm, maar ze zijn ook gebruiksvriendelijk en stellen u in staat uw rekening te beheren met weinig gedoe. Om een cryptovaluta CFD transactie te openen bij Vestle, moet u gewoon….
  1. Een cryptovaluta CFD kiezen
  2. Uw transactiegrootte kiezen
  3. Een richting kiezen (Koop of Verkoop)
  4. Uw transactie openen
Onthoud: orderlimieten zoals take profit en stop loss stellen u in staat om beter uw vermogen te beheren doordat u uw risico's beter kunt beperken.

Voor online beleggers is informatie een waardevol instrument en - afhankelijk van uw gekozen beleggingsstrategie - bieden wij vele middelen aan die u kunnen helpen om gefundeerde beleggingsbeslissingen te nemen. U wordt uitgenodigd om te kijken op onze economische kalender, om verschillende indicatoren te benutten of om educatieve bronnen te raadplegen wanneer het u uitkomt.


Factoren die de koersen van cryptovaluta zouden kunnen beïnvloeden zijn onder meer:

  • Aanbod
  • Vraag
  • Nieuwe regelgeving
  • Veiligsheidsinbreuken
  • Concurrentie
  • Sentiment
Factoren die de koersen van cryptovaluta zouden kunnen beïnvloeden zijn onder meer:

Beleggen in cryptovaluta met een hefboom

Als u belegt in Bitcoin, Litecoin of andere cryptos met Vestle, dan kunt u dat met een hefboom doen. Dit handelsinstrument stelt u in staat om grotere transacties te openen dan een kleinere investering normaliter mgelijk zou maken. Een hefboom vergroot uw handelskracht, maar tegelijkertijd verhoogt het ook uw risico. Bedenk dat goed en gebruik de hefboom alleen maar met voldoende kennis en begrip.
 
Hier is een kort voorbeeld:
Met een investering van € 500 kunt u transacties openen met een waarde tot € 1000 op crypto's, door een hefboom te gebruiken van 2:1.
 
 
Bekijk onze volledige cryptovaluta risicowaarschuwing.

Beleggen in cryptovaluta met een hefboom

Meest populaire cryptovaluta CFDs

Bitcoin
Bitcoin (vs. Amerikaanse Dollar)
Bitcoin (EUR)
Bitcoin vs. Euro
Bitcoin (JPY)
Bitcoin vs. Japanse Yen
Ethereum (EUR)
Ethereum vs. Euro
Ethereum (JPY)
Ethereum vs. Japanse Yen
Litecoin
Litecoin vs. US Dollar
Litecoin (EUR)
Litecoin vs. Euro
Litecoin (JPY)
Litecoin vs. Japanse Yen
Ripple
Ripple vs. US Dollar
Ripple (EUR)
Ripple vs. Euro
Ripple (JPY)
Ripple vs. Japanse Yen