Top CTA Getting Started

Beheers de beginselen van CFD beleggen

Een nieuwe wereld van financiële mogelijkheden

Bent u klaar om te beginnen aan een spannende reis van CFD beleggen met Vestle? Als lid van de iFOREX Groep brengen we 22 jaar ervaring, hoogstaande technologie, persoonlijke service en speciale voordelen mee, specifiek ontwikkeld voor actieve beleggers. Wij geven u de informatie die u nodig heeft om kennisgestuurde beslissingen te nemen en een actieve belegger te worden. Bent u er klaar voor? Laten we beginnen met wat basisinformatie.

Beginselen van CFD beleggen

Wat is een CFD?

Als u online handelt, koopt en verkoopt u CFDs - Contracts for Difference. Dit betekent dat u belegt in de prijs van diverse financiële instrumenten zonder ze echt te bezitten.
In welke CFD instrumenten kunt u beleggen?
De lijst omvat talrijke aandelen, grondstoffen, indices, valuta, cryptovaluta en ETFs.
 
Hier zijn slechts een paar voorbeelden van CFD instrumenten die u kunt verhandelen met Vestle

Handelen met hefboom

Zoals iedere actieve belegger u zal vertellen is de hefboom één van de meest populaire handelsinstrumenten die er bestaan. Het stelt u in staat grote posities te openen met een betrekkelijk kleine investering, waardoor u uw handelskracht vergroot. Houd er echter rekening mee, dat terwijl de hefboom een krachtig instrument is dat uw handelskracht vergroot, het tegelijkertijd uw risico vergroot. Gebruik het dus met genoeg ervaring en beleid.

Kennis is uw sleutel tot succes

Bij Vestle beschouwen wij kennis als een essentieel instrument van online beleggen. Daarom voorzien wij beleggers van informatieve bronnen, gedetailleerde artikelen, videolessen en gratis 1-op-1 training. Blijf op de hoogte van het laatste marktnieuws, verdiep uw kennis over online beleggen, zodoende kunt u kennisgestuurde beleggingsbeslissingen nemen.

Hoe kunt u een eerste positie openen

U opent een positie op de volgende manier:

  1. Kies een omvang van de positie
    Beslis hoeveel u wilt beleggen in uw geselecteerde CFD instrument en profiteer van grotere slagkracht dankzij de hefboom.
  2. Kies een richting
    Als u denk dat het product in prijs zal stijgen, dan opent u een "koop" transactie. Als u gelooft dat het in prijs zal dalen, dan opent u een "verkoop" transactie.
  3. Open uw positie
    We hopen dat het succes heeft!

Kies uw beleggingsstijl

Het is tijd om te kiezen! Vestle geeft u de handelsinstrumenten, informatie en persoonlijke zorg, maar u moet beslissen wat voor soort belegger u wilt zijn. Hier zijn een paar populaire opties….

Hulp nodig? Heeft u vragen over Vestle's diensten, handelsplatform of speciale aanbiedingen?
Neem contact op met onze klantenservice of plan een 1-op-1 afspraak met een beleggingscoach.